TERVETULOA VIETTÄMÄÄN ÄITIENPÄIVÄÄ JUURIKKASAAREN ÄITIENPÄIVÄBRUNSSILLE SU 11.5.
Kattaukset pöytävarauksella:
Juhlatalolla klo 12.30 & 15.00
Rantapaviljongilla klo 11.30 & 14.30
***
Pöytävaraukset otamme vastaan vain puhelimitse tai sähköpostitse: 050 595 7470 / Pasi Keinonen/myynti@juurikkacatering.fi
HUOM! Erityisruokavaliot valmistamme vain etukäteen tilattuina, eli ilmoitathan ne pöytävarauksen yhteydessä – kiitos jo etukäteen.
***
Menu:
Gazpachokeitto valkosipuliyrttiöljyllä
Viherversosalaatti Jukolan Cheddarilla, mansikoilla ja talon vinegretellä, L,G
Vuohenjuustopannacotta tomaattimarmeladilla, L,G
Espanjalainen serranokinkkumunakas, L,G
Tyrni-rakuunaporkkanat, M,G
Tapenadepiirakka hillotulla paprikalla, M
Tankoparsa-perunasalaattia talon pestolla marinoituna, L,G
Ahventerriini, L, G ja raparperi-kevätsipulichutney, M,G
Aurinkokuivattutomaatti-rapurulla, L,G
Mungopapusalaatti Kioton tapaan, M,G
Lämminpöytä Teriyakilohi, M,G
Parmesan gratinoitu yrttibroileri, L,G,(M)
Yön yli haudutettua nautaa vadelma-portviinikastikkeessa, M,G
Kanttarelli-kermaperunat, L,G
Sitruunasiirappiriisi, M,G
Caponata vihannekset, M,G
Juurikkasaaren leipävalikoima + voi
Juomapöytä: kotikalja, mehu ja vesi
Lasten pöytä:
Lihapullat, nauravat nakit, tikkuvihannekset, lohkoperunat, L,G
Jälkiruokapöytä:
Mustikka-limekakku, L,G
Vadelmakermakakku, L(glut)
Coctail-porkkanakakku, L
Karkkibuffa
Pannari + kermis + hillo, L
Kahvi, tee, mehu
***
Brunssin hinta 49,50 €/hlö
2-12 v. 2 €/ikävuosi
Hinta sisältää koko runsaan menun.
***